Română (România)English (United Kingdom)
Prezentare proiect PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 13 August 2035 22:17


 

Programul Operational Sectorial- Cresterea Competitivitatii Economice

Titlul proiectului

Eficientizarea activitatii primariei Rasnov prin furnizarea de servicii on-line in urma interoperabilitatii sistemelor electronice – cod SMIS – CNSR 5267

Proiect cofinatat prin Programul Operational Sectorial- Cresterea Competitivitatii Economice

“Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

“Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României”


 

Ultima actualizare ( Joi, 27 August 2015 20:18 )
 
Cuvântul Primarului PDF Imprimare Email

Liviu Călin Butnariu - PRIMAR

 

e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


ˇ Declaratie de Avere Viceprimar Liviu Calin Butnariu ˇ

 

Strategia de dezvoltare pentru orașul Râșnov, și implicit pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor acestuia, evidențiază ca fiind prioritare: modernizarea și extinderea căilor de comunicatii, înfrumusețarea, asigurarea unei cât mai bune infrastructuri, și nu în ultimul rând promovarea la nivel național și internațional a urbei noastre.

Pentru aceasta, Primăria orașului consideră ca fiind o datorie și evidențierea a câtorva valori extrem de importante pentru imaginea unei comunități și nu numai.Adevărata istorie, multiculturalitatea acestor locuri, dar și găsirea unor căi de a respecta dreptul turistului la distracție. Astfel că turismul devine o zonă de investiții pe care primăria o situează în zona de maximă prioritate.

Chiar în vecinătatea unui mit comercial, Dracula, Râșnovul vrea să propună cetățenilor și oaspeților săi ALTCEVA. O poveste aparte, în care legendele romantice cu cavaleri și prințese sunt reconstituite în cetatea medievală, muzica istoriei se aude în bisericile orașului, "aer curat, liniște, mâncare bună", după cum citim pe spatele unei cărți poștale trimise din Râșnov în 1925, ne întâmpină în pensiunile Stațiunii climaterice, renăscute după o jumatate de secol, prin hărnicia și priceperea râșnovenilor. Inspirați de emblema veche a orașului nostru Râșnov–Rosenau ,dorim să devină "ROZA turismului național".

Ultima actualizare ( Luni, 21 August 2017 08:48 )
 
Banner

Evenimente

  • Image Slideshow
  • Image Slideshow
  • Image Slideshow
  • Image Slideshow
  • Image Slideshow
  • Image Slideshow
  • Image Slideshow

Curs Valutar

 Tara Simbol Curs
State flagEUR 4.5950
State flagGBP 5.1944
State flagUSD 3.8316
State flagXAU 159.7366

2017-09-22
Sursa: BNR

Autentificare

Contor vizitatori

447035
Azi200
Ieri272
Saptamana aceasta1601
Total447035
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Portal Primăria Râşnov © 2010 - 2017